Bedrukken

Bedrukken
Bedrijfskleding Maas en Waal biedt u de mogelijkheid uw bedrijfslogo op kleding te laten bedrukken. Voor het bedrukken van de bedrijfskleding zijn er drie mogelijkheden. Er kan gebruik van transferdruk, zeefdruk of het bedrukken middels plotjes worden gemaakt.

Transferdruk
Hiervoor worden transfers gebruikt. De transfers worden van te voren ontwikkeld. U stuurt ons uw logo/andere afbeelding (jpg, eps, pdf), waarna wij u een digitaal voorbeeld en prijsopgaaf sturen. Na goedkeuring worden de transfers in productie genomen. De transfers worden dan onder een bepaalde temperatuur en druk op uw werkkleding aangebracht. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar bij hoge temperaturen en als deze afkoelt verlijmt deze zich aan het textiel waardoor uw kleding voorzien is van het logo. 

Transferdruk is al mogelijk vanaf 50 stuks. De prijs van 50 transfers in één kleur tot 25 cm² is maar € 1.98 excl. BTW. Voordeel hiervan is dat u geen instelkosten heeft.
Ook kan Bedrijfskleding Maas en Waal uw logo’s op voorraad houden voor eventuele naleveringen.

Plotbedrukking
Een plotbedrukking wordt vaak gebruikt voor kleine aantallen. Er wordt voor een plotje tekst uit drukfolie gesneden welke later met onze pers op de kleding kan worden bevestigd. U heeft al een plotbedrukking van één woord in één kleur voor € 8. excl. BTW.

Zeefdruk
Er is ook een mogelijkheid om de kleding van een logo te laten voorzien doormiddel van zeefdruk. Voordelen van zeefdruk is dat het eenvoudig en snel is en op bijna alle soorten stof toegepast kan worden.
De zeef wordt over een raamwerk gespannen, terwijl de inkt door de open delen van de zeef geduwd wordt. De zeef is gebaseerd op een sjabloon van het logo wat op de textiel bedrukt dient te bedrukken.
Zeefdruk is zoals gezegd met name geschikt voor grote aantallen (promo)textiel.

Richtlijnen voor het aanleveren orginelen
Het verwerken van grafische bestanden en aanmaken van een goede origineel is erg arbeidsintensief.
Om dit z.s.m. te kunnen doen zijn er een aantal richtlijnen opgesteld.

Bruikbare bestanden:

- EPS bestanden (Gevectoriseerde bestanden inclusief gevectoriseerde fonts)
- PDF Files (Geen Scan)
- Scherpe bestanden in JPG,GIF, TIFF of BMP in tenminste 150 dpi
  Niet kleinerdan 5 x 5 cm, met een minimale bestandsgrootte van 100 kb

Voorzien van een duidelijke omschrijving met tenminste onderstaande gegevens:
1. Formaat
2. Aantal Kleuren
3. PMS nummers
4. Aantal Transfers
5. Uitvoering (omschrijf waar wat dient te staan) eventueel een schets

Mocht u vragen/interesse hebben in het bedrukken van uw werkkleding, neemt u dan gerust contact op via info@bedrijfskledingmaasenwaal.nl of 0487-591150