Borduren

Uw personeel is het visite kaartje van uw onderneming. Mooie functionele bedrijfskleding met uw logo geborduurd geeft de juiste uitstraling. Het is herkenbaar en representatief.

Borduren is ten opzichte van het bedrukken van uw kleding:

  • Mooier
  • Duurzamer 
  • Kleurvaster 
  • Slijtvaster 
  • Wasbestendiger 
  • Oogt professioneler 

Wij bepalen de prijs aan de hand van het aantal steken dat de borduring telt, dit gebeurd doormiddel van onderstaande tabel. Om een prijs voor u te bepalen hebben wij uw logo nodig, op een JPG of EPS bestand met de afmetingen en het aantal te borduren stukken

Hoe gaat het borduren in zijn werk?
Voor het omzetten van een logo in een borduurkaart vragen wij eenmalig € 40,00. De borduurkaart blijft in ons bestand en wordt bij vervolgopdrachten weer gebruikt.
Voor een logo met alleen letters die standaard in ons bestand voorkomen zijn de kosten van een borduurkaart € 15.00.

Bij Bedrijfskleding Maas en Waal kunt u uw bestelde werkkledij voorzien van uw bedrijfslogo. Uw logo op uw bedrijfskleding zorgt er natuurlijk voor dat uw personeel herkenbaar rond loopt.  Maar ook voor het borduren van persoonsnamen bent u bij ons op het juiste adres. Wij borduren uw naam ,in een standaard lettertype al voor €5,75 excl. BTW op uw kleding.

Bedrijfskleding Maas en Waal borduurt in eigen beheer. Daardoor kunnen wij u snelle levertijden garanderen. Naast bedrijfskleding borduren we ook caps, mutsen, handdoeken en andere promotionele artikelen. Leuk om weg te geven!

Mocht u interesse hebben in het borduren van werkkleding/promotionele kleding dan kunt u contact opnemen via info@bedrijfskledingmaasenwaal.nl of 0487-591150