Garantie

Bedrijfskleding Maas en Waal garandeert dat elk door haar geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en/of de beschadiging is ontstaan door opzet, onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Klachten over onze producten of dienstverlening

U kunt een klacht over onze dienstverlening of over een artikel gemakkelijk online melden via het contact formulier of door ons te bellen 0487-591150. Onze medewerkers nemen z.s.m. telefonisch contact met u op of adviseren u per e-mail over de verdere afhandeling van uw klacht.

Buiten zichttermijn van 14 dagen
Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk of heb je een klacht over een artikel? Dan is het belangrijk dat je in het bezit bent van het order- / factuurnummer.

  • Mail ons en omschrijf in de e-mail zo nauwkeurig mogelijk je klacht en vermeld hierbij de aankoopdatum, het factuurnummer en het artikelnummer van de aankoop. Tevens stuurt u een aantal foto’s mee waarop de klacht goed te zien is (of kom gewoon langs!)
  • Zodra de foto’s zijn beoordeeld  nemen we binnen 5 dagen contact met u op over het verloop van deze klacht en eventuele retourzending.

Retour sturen
Wanneer er is overeengekomen dat het artikel retour gestuurd mag worden krijgt u een retournummer van ons. Onder vermelding van dit retournummer kunt u het product voldoende gefrankeerd retour sturen. Wij gaan dan over tot verdere afhandeling.