top of page
2.png

bEDRUKKEN

Werkkleding bedrukken

Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken.Wij kunnen vrijwel alle kleding voorzien van bedrukking.
 

Bedrukking die blijft zitten

Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen huis. Onze bedrukkingsafdeling beschikt over moderne apparatuur. Van de kleding die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer 95% voorzien van een zogenoemde flextransfer. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd.

20240215_133259.jpg

BORDUREN OF BEDRUKKEN

Afhankelijk van het doel van je werkkleding is het raadzaam om te kiezen tussen bedrukken en borduren, aangezien de stijl en uitstraling van beide methoden verschillen. Als waterbestendigheid belangrijk is, is bedrukken de beste optie. Borduren maakt namelijk gebruik van naald en draad, waardoor een waterdichte jas mogelijk niet meer volledig waterdicht is. Met het bedrukken van werkkleding loop je dit probleem niet tegen het lijf.

Kan ik je helpen?

mobile_phone_14387.png

0487 - 591150

Hoe werkt het?

Om jouw werkkleding te bedrukken, doorlopen we de volgende stappen:

  1.  Kies het kledingstuk dat je nodig hebt. Ons assortiment bestaat uit o.a. polo's, t-shirts, jassen, broeken, handdoeken.

  2. Beslis waar je het wilt laten bedrukken of borduren

  3. Vraag een offerte aan via e-mail of bel ons.

info@bedrijfskledingmaasenwaal.nl

tel: 0478 - 591 150

   4. Na goedkeuring beginnen we in ons atelier met het bedrukken van jouw werkkleding.

werkschoenen-banner-1200x300.png

VRAGEN?

Nog vragen of hulp nodig bij het passen, neem dan gerust contact met ons op. Team bedrijfskleding Maa en Waal staat voor je klaar!

bottom of page