top of page

Grisport SafetyShoes

Grisport schoenen worden volledig in Italië gefabriceerd. Maar niet alleen het produceren gebeurt in Italië maar ook het creëren, ontwikkelen van de eerste ideeën en het ontwerpproces wordt hier gedaan. Veiligheid wordt gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, optimaal comfort en een stijlvolle look. Met een team van tien fulltime ontwerpers zorgt Grisport voor een functionele en eigentijdse collectie.

Er wordt veel aandacht besteed aan nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van materialen. Hierin is Grisport zeer vooruitstrevend, maar daarnaast besteedt men ook veel aandacht aan het uiterlijk van de schoenen en worden de schoen nog steeds grotendeels handmatig gefabriceerd. Op het gebied van 'Eco-Sustainability' worden de strengste normen nageleefd bij het selecteren van de grondstoffen. Op het dak van de fabriek zijn zonnereflectoren geplaatst die jaarlijks 70% van de benodigde energie opwekken die verbruikt wordt tijdens de productie.

Grisport is een Italiaans bedrijf dat in 1977 is opgericht door de broers Graziano en Mario Grigolato. Zij bundelden hun kennis over handgemaakte schoenen voor in de bergsport. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan de schoenen is Grisport zich steeds meer gaan focussen op state-of-the-art technologie en innovatie. Hierdoor heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 wordt deze expertise ook ingezet voor het produceren van werkschoenen.

Doordat Grisport zich focust op innovaties en de meest nieuwe technieken en materialen, is het een bedrijf dat vooruitstrevende modellen op de markt brengt. Innovatie en de nieuwste technieken worden gecombineerd met de traditionele kennis, vakmanschap en aandacht voor detail die men ook heeft met handgemaakte producten. Er wordt voortdurend gestreefd naar comfort en stijlvolle ontwerpen gecombineerd met een hoge kwaliteit. Tegenwoordig heeft Grisport een grote fabriek (40.000 m2) en meer dan 2000 werknemers. De fabriek is gevestigd aan 

Team Grisport

https://www.grisportsafety.eu/

logo grisport.png
bottom of page