top of page
BORDUREN-banner.png

borduren

Borduren en bedrukken

Afhankelijk van het doel van je werkkleding is het raadzaam om te kiezen tussen bedrukken en borduren, aangezien de stijl en uitstraling van beide methoden verschillen. Als waterbestendigheid belangrijk is, is bedrukken de beste optie. Borduren maakt namelijk gebruik van naald en draad, waardoor een waterdichte jas mogelijk niet meer volledig waterdicht is. Met het bedrukken van werkkleding loop je dit probleem niet tegen het lijf.

Advies nodig?

Borduren

Uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur, geeft kleding een luxe uitstraling, is duurzaam en zelfs voor sommige artikelen beter geschikt. Wij gebruiken de beste garens en kunnen perfect op alle soorten textiel borduren o.a. polo's, caps, jacks.  Niets is ons te gek!

Voor uw logo of een eigen ontwerp dient éénmalig een borduurkaart gemaakt te worden. 
Vraag de verkoopafdeling naar de mogelijkheden en laat u verrassen door onze scherpe prijzen, snelle leveringen en dit voor ieder gewenst aantal.

Kan ik je helpen?

mobile_phone_14387.png

0487 - 591150

20240215_133259.jpg

Toch bedrukken?

 
Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken.Wij kunnen vrijwel alle kleding voorzien van bedrukking.
 

Bedrukking die blijft zitten

Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen huis. Onze bedrukkingsafdeling beschikt over moderne apparatuur. Van de kleding die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer 95% voorzien van een zogenoemde flextransfer. Deze wordt aangebracht onder hoge druk en een temperatuur van 150ºC tot 200ºC. Hiermee is een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid gegarandeerd. Lees hier meer over bedrukken.

Hoe werkt het?

Om jouw werkkleding te bedrukken, doorlopen we de volgende stappen:

  1.  Kies het kledingstuk dat je nodig hebt. Ons assortiment bestaat uit o.a. polo's, t-shirts, jassen, broeken, handdoeken.

  2. Beslis waar je het wilt laten bedrukken of borduren

  3. Vraag een offerte aan via e-mail of bel ons.

info@bedrijfskledingmaasenwaal.nl

tel: 0478 - 591 150

Na goedkeuring beginnen we in ons atelier met het bedrukken van jouw werkkleding.

werkschoenen-banner-1200x300.png

VRAGEN?

Nog vragen of hulp nodig bij het passen, neem dan gerust contact met ons op. Team bedrijfskleding Maa en Waal staat voor je klaar!

bottom of page