top of page

ONTDEK ONZE
PRODUCTEN

Welkom bij bedrijfskleding Maas en Waal, dé bestemming voor hoogwaardige werkkleding die aansluit bij de behoeften van elke sector. Wij begrijpen dat elke beroepsgroep unieke eisen stelt aan hun kleding, daarom bieden wij een breed assortiment aan werkkleding dat voldoet aan de hoogste standaarden.

WERKKLEDING

"Klaar voor elke klus met onze topkwaliteit werkkleding!

Bij Bedrijfskleding Maas en Waal vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van werkkleding, of je nu actief bent in de bouw, de zorg, de horeca of een andere sector. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils: van stevige werkschoenen tot comfortabele uniformen en praktische persoonlijke beschermingsmiddelen.

WERKSCHOENEN

Of je nu op zoek bent naar een complete uniformering voor jouw team of gewoon een paar nieuwe werkschoenen nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment werkschoenen vandaag nog en ervaar het verschil dat onze werkschoenen kan maken voor jou en je collega's.

pngegg (3).png

PBM

Veiligheid staat voorop met onze hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen!

Wij begrijpen het belang van een veilige werkomgeving. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

GEHOORBESCHERMING

"Bescherm je gehoor met onze oplossingen voor gehoorbescherming!

Wij begrijpen dat gehoorbescherming niet 'one size fits all' is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw unieke behoeften en comfort bieden gedurende de hele werkdag.

BMW_gehoorbeschermingopmaat.png
Ontwerp zonder titel_20240425_131112_0000.png

SIGNING

Wil je de aandacht trekken en je boodschap krachtig overbrengen? Onze spandoeken en reclame-uitingen zijn de perfecte oplossing! Bij Bedrijfskleding Maas en Waal bieden we hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die gegarandeerd indruk maken.

PROMOTIE ARTIKELEN

Of je nu op zoek bent naar praktische giveaways voor een evenement, luxe geschenken om je klanten te bedanken, of unieke merchandise om je merk te promoten, wij hebben alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Van bedrukte pennen en mokken tot premium tassen en elektronica, we hebben voor elk wat wils.

Poster Geek
bottom of page