EMMA SAFETYFOOTWEAR

EMMA gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen. Momenteel maken wij vooruitstrevende veiligheidsschoenen voor 9 geselecteerde industrieën en bieden wij een business lijn waarbij we ook handgemaakte designschoenen aanbieden.

Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als “fashion artikel” dat ook veiligheid moet bieden.

 

Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort.

 

Met de 3 pijlers van Emma zorgen we ervoor dat al onze schoenen en laarzen extreem veilig zijn, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Hydro Control houdt je voeten droog door nattigheid buiten te houden en zweet af te voeren. Balance richt zich op optimale positie van de voet en Contact Management zorgt voor maximale grip op elke ondergrond.

 

We willen schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma staat voor meer veiligheid en meer comfort.

Team Emma

MEER DAN 20 JAAR ERVARING
ONZE SERVICES & DIENSTEN
BEZOEK ADRES
  • Facebook Social Icon

- Verkoop van Bedrijfskleding & Veiligheidsschoenen

- Verkoop van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

- Verkoop van Promotie Artikelen

- Borduuratelier in eigen huis

- Productie van flex transfers in eigen huis

- Kleding bestelsysteem op maat

Bedrijfskleding Maas en Waal BV de Krozenbogerd 1A

6658 KC  Beneden Leeuwen

Openingstijden

Ma t/m Vrij 09:00-12:00 | 13:00-17:30

Za: GESLOTEN

© 2020 Bedrijfskleding Maas en Waal BV | alle rechten voorbehouden