top of page

EMMA SAFETYFOOTWEAR

EMMA gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen. Momenteel maken wij vooruitstrevende veiligheidsschoenen voor 9 geselecteerde industrieën en bieden wij een business lijn waarbij we ook handgemaakte designschoenen aanbieden.

Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als “fashion artikel” dat ook veiligheid moet bieden.

 

Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort.

 

Met de 3 pijlers van Emma zorgen we ervoor dat al onze schoenen en laarzen extreem veilig zijn, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Hydro Control houdt je voeten droog door nattigheid buiten te houden en zweet af te voeren. Balance richt zich op optimale positie van de voet en Contact Management zorgt voor maximale grip op elke ondergrond.

 

We willen schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma staat voor meer veiligheid en meer comfort.

Team Emma

bottom of page