top of page

Tricorp Workwear

Wij zijn Tricorp één team - meer dan 50 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. En dat is de reden van ons bestaan. Tricorp werd in 1998 opgericht onder de naam Rom88 met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Neem alvast een kijkje bij Tricorp via een 3D tour door ons pand!

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent meer dan werkkleding voor professionals in de meeste uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de professional maken niet het verschil. Wij maken het verschil. En dat doen we door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. En daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past. 

MISSIE EN VISIE

Niemand begrijpt beter dan wij dat je door samenwerken meer bereikt dan welk individu dan ook. Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter: in producten, service en teamwork.

``Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen, voor maar vooral ook met elkaar, van leverancier tot collega van dealer tot drager en van sporter tot goed doel: Ons oneindig streven naar perfectie is geen keuze. Het is een sport, het is bovenal een teamsport, het is verslavend."

Team Tricorp

https://www.tricorp.com/

bottom of page