Bedrijfskleding Maas en Waal verkoopt bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkschoenen en -laarzen.

Wij leveren onze producten onder meer aan bouwbedrijven, zorginstellingen en scholen. Maar ook veel bedrijven in andere sectoren maken gebruik van de diensten van bedrijfskleding Maas en Waal.

Voor al onze  klanten hebben we een uitgebreid kledingpakket en persoonlijke beschermingsmiddelen. Beschikbaarheid en snelle levering van  artikelen is zeer belangrijk, daarom hebben wij een flinke voorraad artikelen in ons magazijn en anders kunnen artikelen binnen één dag worden nabesteld. In extreme gevallen kan het voorkomen dat er een artikel tijdelijk niet op voorraad is, wij kunnen u dan altijd een alternatief aanbieden.

Veiligheid is altijd van belang. Wij adviseren u graag over welke bedrijfskleding en persoonljike beschermingsmiddelen geschikt zijn voor de werkzaamheden die u uitvoert.

Merken die wij in ons assortiment voeren zijn bijvoorbeeld: Snickers, Havep, Mascot,Tricorp, FHB, Grisport, Elten ,Emma SafetyShoes en nog vele andere. Door onze jarenlange kennis en ervaring kan ons ervaren team uw bedrijf prima adviseren in de keuzes voor een pakket bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Personalisering en Corporate identity
Er zijn twee redenen om bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen te voorzien van uw bedrijfslogo: de eisen van de belastingdienst en corporate identity. Wij bedrukken en borduren in eigen beheer en kunnen hierdoor op zeer korte termijn het gewenste resultaat te bereiken.

Kortom, Bedrijfskleding Maas en Waal is een totaalleverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen met scherpe prijzen, snelle leveringen en een breed assortiment.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING
ONZE SERVICES & DIENSTEN
BEZOEK ADRES
  • Facebook Social Icon

- Verkoop van Bedrijfskleding & Veiligheidsschoenen

- Verkoop van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

- Verkoop van Promotie Artikelen

- Borduuratelier in eigen huis

- Productie van flex transfers in eigen huis

- Kleding bestelsysteem op maat

Bedrijfskleding Maas en Waal BV de Krozenbogerd 1A

6658 KC  Beneden Leeuwen

Openingstijden

Ma t/m Vrij 09:00-12:00 | 13:00-17:30

Za: GESLOTEN

© 2020 Bedrijfskleding Maas en Waal BV | alle rechten voorbehouden