top of page
Bedrukken en Borduren
Het aanbrengen van uw logo of bedrijfsnaam doen wij in eigen huis op verschillende manierenen. Afhankelijk van de vorm, aantallen, soort en afmeting word er een techniek met u gekozen, wij geven u hierin graag een persoonlijk en duidelijk advies. Voor ieder budget het mooiste resultaat.

Transfers zijn perfect geschikt voor kleine oplages en herhaling orders, wij kunnen zelfs de logo's op voorraad voor u houden!

Transfer druk
Het logo of de uiting wordt met een transfer d.m.v. verhitting op het textiel geperst. Mooie kwaliteit, kleurecht en een lange levensduur, met keuze in promotie of werkkleding kwaliteit en een ruim assortiment van kleuren. Wij leveren dus één kleur tot full color. Lees meer--->
Borduren
Uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur, geeft kleding een luxe uitstraling, is duurzaam en zelfs voor sommige artikelen beter geschikt. Wij gebruiken de beste garens en kunnen perfect op alle soorten textiel borduren o.a. polo's, caps, jacks.  Niets is ons te gek! Voor uw logo of een eigen ontwerp dient éénmalig een borduurkaart gemaakt te worden. 
Vraag de verkoopafdeling naar de mogelijkheden en laat u verrassen door onze scherpe prijzen, snelle leveringen en dit voor ieder gewenst aantal. 
Lees meer--->
bottom of page